We hebben een missie!

Onze visie is dat je de grootst mogelijke voldoening bereikt als je met hart en ziel afziet voor een ander! In de strijd tegen kanker ervaren zowel patiënten als hun dierbaren een groot gevoel van onmacht. Kanker is overal, er tegen vechten lijkt zinloos. Veertig procent van alle Nederlanders krijgt te maken met kanker. Bijna iedereen maakt van dichtbij mee hoe levens drastisch beïnvloed en verwoest worden. Alpe d’HuZes is opgericht met als doel de onmacht die door kanker ontstaat, om te zetten in kracht. Dit doen we door met zoveel mogelijk mensen steeds weer de grenzen van het mogelijke te verleggen. Onder het motto “Opgeven is geen optie” accepteren we geen beperkingen in wat we kunnen en zullen bereiken. Anderen faciliteren en inspireren om Goed, Gelukkig en Gezond te leven met kanker. 

Wat gaan we bereiken!

Team T(h)alent doet een beroep op mensen die zich bij ons betrokken voelen om hun grenzen te verleggen. Te gaan waar nog niemand eerder is geweest: bij het werven van sponsoren, het 6 keer beklimmen van de Alpe d’Huez, het organiseren van een enorm evenement. Elk resultaat dat we behalen (hoe onrealistisch het van tevoren misschien ook lijkt) motiveert ons de grenzen weer op te zoeken en de lat weer hoger te leggen. We doen dat niet voor onszelf maar voor anderen, die het zo verschrikkelijk hard nodig hebben.

Alleen een dwaas blaast tegen de wind in, maar samen veranderen we haar richting!

Het is onze overtuiging dat wij helpen om van kanker een chronische ziekte te maken. Wij willen kankerpatiënten ondersteunen om hun de mogelijkheid te geven goed, gelukkig en gezond te leven met kanker. Iedereen kan het ultieme geluk ervaren dat ontstaat door het beste van jezelf te geven voor anderen. Iedereen die betrokken is geweest bij Alpe d’HuZes heeft dit geluk aan den lijve ondervonden. De kracht die daar vrijkomt is de brandstof voor het verwezenlijken van alle dromen die we koesteren.

Opgeven is geen optie!

Met uw donatie helpt u Team T(h)alent, zij gaan de berg beklimmen, sommigen zelfs 6 x op dezelfde dag!